Ikke kategoriseret

Benyt Instagram på din pc

25. marts 2018

Instagram er jo efterhånden en meget populær platform for mange at nå ud til en skare af potentielle følgere. Det  gælder både for influencer og firmaer til selvstændige iværksættere. Der er rig mulighed for at gøre sig bemærket på Instagram hvis man ved hvordan man skal benytte de socialemedier.

Men vi alle er jo ofte trætte af gang på gang at være tvunget til at hive mobilen eller ipadden op af tasken for at poste et nyt indlæg. Jeg var ihvertfald en af dem som blev temmelig træt af gentagne gange at sidde ved min computer og så ikke bare kunne smække et billede op fra min produktgalleri, men måtte sende det til mobilen og så derfra poste det på instagram.

Nu har jeg langt om længe fundet en app til min MacBook hvorpå jeg kan styre min profil og læse og besvare beskeder på. Denne app hedder Flume og kan hentes her https://flumeapp.com/

Du kan også hente den i appstore men den bedste version med fuld adgang til alle features får du via Fume.

 

Jeg aner ikke lige om der er en version for Windows, kunne ikke lige finde den. Jeg sværger 100% til Apple så har ikke megen viden om hvad der findes til Windows, men googlede Flume for Windows og intet resultat kom frem umiddelbart.

Men jeg fandt denne men om den virker kan jeg af gode grunde ikke sige https://www.microsoft.com/da-dk/store/p/instagram/9nblggh5l9xt

Jeg ved bare at jeg nu gider at benytte min Instagram meget oftere efter at det er blevet så meget lettere at poste nyheder.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar