Alt & Andet

Sygdom- Beklager tavsheden

4. februar 2018

Vi er desværre ramte af en alvorlig omgang influenza kategori A. Nemlig den værste af dem alle. H3N2 som den også kaldes. Nu har vi kastet op i en uge, og hver gang at det tegner sig til at gå den rette vej, så tager den lige to skridt tilbage.

Så nu har der været meget tavs på min front i nogle dage.

Jeg ved ikke hvornår jeg er tilbage da der ikke viser sig særlige tegn på bedring, og i Irland og England har denne influenza pt frarøvet livet på en del mennesker med enten svagt immunforsvar, ældre eller mennesker med kroniske sygedomme.

Jeg vidste ikke så meget om denne flu før jeg selv blev ramt, og det viser sig at i Danmark alene, dør 1000-2000 årligt af denne flu. På verdensplan 650.000 mennesker.

Så pas på jer selv derude.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar