Ikke kategoriseret

Hvorfor hylder vi fedme??

14. februar 2018

Tiden er åbenbart til at hylde alt uanset om det er sundt eller ej! Jeg ser det ene opslag efter det andet om at hylde din krop som den er, og det er der for så vidt heller ikke noget galt i. Men nogle gange skal vi måske liiige stoppe op og tænke os om, inden vi hiver skulderklap og flag frem.

For når man ser billeder af kvinder der lægger billeder op af sig selv i bikini, og de vejer langt over en sund BMI, så er det i mine øjne forkert at hylde hende fordi hun er overvægtig og tør. Hvis hun skal hyldes så er det fordi at hun ikke giver en pind for alle de mennsker, som har grimme ord eller blikke at sende i hendes retning. Men at hylde hende fordi at hun nu er overvægtig velvidende om at det  både er usundt og ikke på nogen måde et forbillede man skal begynde at se op til.

Det samme gælder for piger der gør det stik modsatte, er for tynde og undgår mad så vidt muligt. Begge to skal IKKE hyldes. Det er noget der skal ses på med alvor da begge er sundhedsskadeligt! Men sjovt nok hyldes  de tynde piger stort set aldrig fordi de er jo tydeligt syge! Men hvorfor skal vi så partout hylde en kvinde der stiller sig op i bikini med ekstra sul på kroppen?? Det er i mine øjne helt fjollet. Er det virkelig så vigtigt at vi skal hylde den overvægtige men hakke på den tynde?

Man skal selvfølgelig være glad for sin krop uanset hvordan den ser ud, det er slet ikke det jeg er ude efter at slå itu, men det skal ikke være sådan at folk med trang til at enten at overspise eller omvendt, pludselig skal hyldes for det! Hvorfor skulle disse mennesker så søge hjælp for netop deres lidelse hvis vi bare klapper i hænderne hver gang de vover sig ud i mindre påklædt stand? Det er sgu et forkert signal at sende til disse mennesker. Hvem gider kæmpe for at blive rask hvis vi giver dem dobbelt så meget positivt respons på at de enten er tykke eller tynde?!

Husker i hende her som var i magasinet Cover?? Der gik verden amok. Forestil jer det var en overvægtig pige. Hun var blevet hyldet.

 

Jeg læste igår et opslag omkring at nu hyldes hænge bryster, og hvorfor nu det? Kvinder har haft bryster siden vi satte fod på denne jord. Det er dog heldigvis ikke noget som gør nogen skade at hyldes, men dog alligevel lidt fjollet at alt skal accepteres! Det er naturligt så hvorfor skal det overhovedet på tale? Ja, der er kvinder der får fikset brysterne, og det har jeg selv fået gjort. Men at hylde bryster ændre ikke på det faktum at kvinder fikser deres bryster. Lige så vel som det ikke ændre på at vi mennekser fikser næse, øjne, mund og hårgrænse.

 

Hvorfor skal alt hyldes? Kan vi ikke bare acceptere at alle er forskellige og sådan er det nu engang! Men lad være med at skulle føle trang til at hylde det usunde! Jeg er virkelig ikke ude på at støde nogen, men det er bare unfair at skabe forbilleder som er sundhedsskadeligt. Vi har haft så travlt med at gokke modelbranchen i hovedet for at benytte sygeligt tynde modeller, men det skal heller ikke derhen hvor meget overvægtige kvinder er idealen.

Jeg har intet imod hverken den ene eller den andens udseende, og alle skal have lov til at være her, men vi skal også have en sund fornuft og forhold til sundhed.

Tænk  for du trykker like næste gang! 🙂

Jeg får nok på puklen for dette indlæg, men so be it.

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Line Mailis 14. februar 2018 at 15:51

  Interessant indlæg. Jeg er meget enig med dig i din pointe. Vi har åbenbart en tendens til at stræbe mod ekstremerne, hvad enten det drejer sig om overvægt, undervæg og faktisk også træningstilstand. I stedet for at idealisere et bestemt udseende, burde vi have fokus på, hvad der er sundt for vores kroppe – både fysisk og psykisk.

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 14. februar 2018 at 17:14

   Lige præcis! Det hele er ved at tage overhånd.

 • Reply LifeInNaples 1. marts 2018 at 16:32

  Just have fun and enjoy! That will be easy to do at Disney, right? I can’t wait to follow your journey! Facebook live on Scoot if you can.

 • Skriv kommentar