Alt & Andet

Hvil i fred! En stor personlighed er gået bort.

14. februar 2018

Det er jo noget der kommer til os alle før eller siden. Det som mange frygter og andre nærmest længtes efter, efter et langt og godt liv selvfølgelig. Man kan blive træt af dage og være klar til rejsen til de evige jagtmarker.

Men vi har mistet en person som uanset om man brød sig om ham eller ej var en del af Danmark’s historie. Var en stor person i nogle menneskers øjne og en lille i andres. Men uanset hvad så var han vor dronnings husbond, og hun og deres sønner + børnebørn savner ham jo frygteligt meget. Det er vigtigt at huske på at der altid er nogen som har en person kær, så jeg håber at pressen og folket vil undlade at komme med de sædvanlige tarvelige kommentarer omkring deres mening om ham. Men det kan nok desværre ikke undgåes. Men han var jo unægteligt Danmark’s prins og han vil altid være en del af vores historie.

Men jeg vil dog mindes vor prins fra de gode stunder! Hvil i fred Henrik.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar