Ikke kategoriseret

Skal børn være blufærdige og er vi alle så nøgenforskrækket??

5. januar 2018

Nu har jeg jo før nævnt det med at min datter render nøgen rundt om sommeren, men her i mit hjem render hun altså nøgen rundt året rundt.

Jeg mener ikke at børn skal gøres for opmærksomme på deres egen krop før tid. De skal skam nok begynde at opfatte deres eget køn, og at der er forskel på dreng og pige, og alt det der. Men jeg synes ikke, at hun skal føle skam over at være nøgen bag hjemmets 4 vægge. Selvfølgelig skal hun vide, at det er noget andet at være nøgen i det offentlige rum, men stadig på en måde der ikke før hende bluefærdig og bange for nøgenhed. Det nu altså det mest naturlige i verden, så jeg ser ingen grund til at få et hysterisk anfald over at hun render med numsen bar her hjemme. Børn skal have lov til at være børn så længe som muligt! Idag er der en tendens til at de bliver for hurtigt voksne. Voksen børn er ikke noget jeg ønsker for min datter, da jeg selv var barn langt længere tid end det oftes ses idag.  Det er synd og skam at et barn skal gå glip af sin barndom for tidligt, for hvem syntes egentlig at det er fedt som voksen?? Vi sidder jo selv tit og drømmer os tilbage til dengang vi var barn og alt var så sorgløst og bekymringsfrit! Så hvorfor skal de nu også til at bekymre sig om at nøgenhed er et problem? Selvfølgelig skal de ikke det, for det er vores opgave at tage hånd om hvor og hvornår det er passende og upassende, og ikke barnet der skal begynde at tænke over det.

Hvis vi får gæster får hun selvfølgelig klude på kroppen alt afhængig af hvem der kommer på besøg, men er det familien så render hun altså med numsen bar.

Da jeg var barn i de glade 80’er rendte vi også rundt som gud havde skabt os, og det var jo noget alle nærmest gjorde i de tider hvor man ikke hylede sådan op om nøgne børn og alt det fy fy børn ikke måtte fordi nu var det krænkende og så pga alt det med pædofile individer. Vi levede et mere beskyttet liv i den forstand at vi ikke var gjordt bekendt med den fare der lå og lurede derude. Men man kan stadig sagtens lade ungerne gå nøgne uden at gøre skade på hverken barnets troskyldighed og blufærdighed.

Tænk sig dengang jeg var barn var der nøgne børn på Kodaks billedemapper og man så nøgne børn i gadebilledet. Men idag er det en ting som er blevet ødelagt af visse menneskers skæve drifter desværre. Og derfor skal vi jo også afskærme vores børn fra disse mennesker med næb og klør. Men igen så synes jeg ikke at det skal følge os hele vejen hjem i eget hus. Her er børnenes eneste fristed fra al den ondskab der findes derude i verden.

Men hos mor og far er det trygt og rart så der er det helt ok at være nøgen og det er også 100% ok at bade med både mor og far, for her er der ingen der er fremmede for hinanden. Den som tænker anderledes har nogle helt forkerte værdier for en familie! Hvis mor er bedre end far er der noget helt galt! Så har man allerede stemplet sin egen partner som pædofil! Det er i min verden sådan det er! For hvorfor må far ellers ikke bade med sit eget kød og blod??

Børn skal være frie og kun føle sig elsket og ikke bekymre sig om andet end at få kram, kys og kærlighed 😀

Min datter må være nøgen alt et hun vil herhjemme, så længe hun er i en alder hvor det ikke betyder noget i hendes hovede at være nøgen. Hun skal tids nok synes det er både akavet og åndssvagt at rende med rumpen bar. 🙂

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar