Alt & Andet

Så går det løs! Broen IIII!

1. januar 2018

Jeg er jo kæmpe fan af Broen  og idag  er der premiere på Broen IIII. Jeg glæder mig så meget og er super stolt af Thure!!

Jeg husker stadig da vi var med på settet på optagelserne på Broen IIII, det var en dejlig varm sommerdag og vi fik Thures madpakke fordi han allerede havde fået noget mams. Det var en dag som også Samara nød til fulde. Hun plukkede også blomster til ham imens TV crew tog sig en omgang basket i pausen.

Jeg glæder mig meget til at se ham imorgen og hygge med god mad og få sat sidste hånd på vores special edition lampe. Som vi jo har pønset på længe.

Det bliver en god start på 2018! Havde jo håbet på at se ham og fejre nytår men han skulle et smut til Berlin. Men pyt jeg tog bare Samara under armen og fejrede nytåret med en god ven i Sverige.

Jeg syntes også at de har fået skudt nogle lækre billeder til Boren IIII. Se med i aften kl 21 på DR1.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar