Livet som mor

Har jeg truffet det rette valg??

13. januar 2018

Jeg har i en rum tid gået overvejet om jeg skulle have mit datter lidt hjemme så hun kan få lidt ro på og have mere tid sammen med mig.  Nu har jeg så truffet beslutningen om at jeg vil have min datter hjemme lidt så hun kan finde lidt ro inden at vi flytter og med alt det der høre med i sådan en omgang ser jeg det bedst at hun ikke skal flyve fra en institution til en anden, men får lidt mere tid sammen med mig og deltager istedet i at få vores butikslokale osv på plads.

Hun har sine venner som hun har legeaftaler med og vi kommer ud og får dækket det sociale behov på den måde. Så hun kommer ikke til at mangle stimulans. Det er vigtigt for mig at min datter trives og lige får tid til at finde sig selv i al den her ræs. Nu bolig, nye omgivelser, nye mennesker og ny institution kan alt sammen være overvældende og i sammen råd med vuggestue leder syntes de også at det var en god beslutning fra min side, at Samara fik lidt ro på og blive hold

t hjemme i en periode til at vi begge følte at tiden er til at hun starter i børnehave. Hun er til den tid for stor til vuggestue.

Jeg glæder mig også til vores nye eventyr som bare venter på os derude i verden. Jeg har allerede en meget god fornemmelse af 2018, og er sikker på at det kun bliver bedre efter sådan en god start!

Hun fik sagt pænt farvel til alle og de lavede en lille farvel dag for hende, der lavede de en kollage til hende som vi hænger op på væggen, så hun ikke helt glemmer dem. Dejligt lille minde.

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Tina Rasmussen 13. januar 2018 at 8:49

  Ja det tror jeg helt bestemt. Jeg har været så priviligeret at gå hjemme ved mine de 2 yngste som idag er 22 og 23 .Man lærer sine børn at kende meget dybere når man knytter bånd mens de er meget små og jeg har et stærkt bånd til dem begge to idag. Jeg har også en datter på 33 og en søn på 27 der havde jeg bare ikke økonomisk mulighed. Det tror jeg er styrkende for mor og barn forhold.😊💖

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 13. januar 2018 at 18:07

   Det har du helt ret i, jeg holdte også Samara hjemme til hun var knap 2 år, så det var en kort stund at hun var i vuggestue. Men tiden blev lidt for trang i en periode. Men nu har vi lidt mulighed for at få lidt tid sammen igen 🙂

  Skriv kommentar