Ikke kategoriseret

Åbner butik på Frederiksberg!

25. december 2017

Det hele er som en drøm for mig men den er god nok. I 2018 åbner jeg butik på Frederiksberg! Jeg har været så heldig at få kontakt til en meget venlig og hjælpsom dame som tilfældigvis har et butikslokale som jeg gerne må få lov til at indlogere mine lamper og børnetøj i. Så i foråret 2018 er vi at finde på Godthåbsvej!

Så nu mangler jeg bare at finde en bolig til den lille og jeg. Så jeg er gået på boligjagt i København og provinsen. Min drøm er et hus med en stor have!

Men udover det så har  vi også fået en masse lækre brands med på vores ide med at børnetøj ikke skal koste en formue men være af god kvalitet. Så nu er NAF NAF, Sergio T, Monte Carlo Rolex, Lee Cooper osv med på ideen.

Husk at hos Charmelade gør vi børn glade 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar