De små, Livet som mor

Vi mødre ofre ofte os selv og det er OK!

12. november 2017

Jeg fyldte jo 37 år sidste uge- nærmere d 7 november og i den anledning fik jeg fødselsdagsgaver hvor en del var penge til nyt beklædning pga, at jeg ALTID køber tøj til min datter når jeg burde købe nyt til mig selv.

Og igen idag skulle jeg ud og købe mig en ny vinterjakke, og gæt hvad jeg kom hjem med?? Yep, du gættede korrekt – mere tøj til min lille klump kærlighed.

Så nu har hun endnu mere dejligt tøj at beklæde sig i, og mor her har sin nedslidte vinterjakke og jeg er super glad! For at give min datter ting giver mig en større glæde end, at købe noget til mig selv.

Jeg gjorde mine køb i H&M i Malmö Sverige og jeg kan desværre ikke engang linke til varen i H&M Danmark eller Sverige, da de ikke har dem online.

Men jeg kan lige give en prisoversigt 🙂

Kjole lyserød 129 .-

Kjole rød 79,95 .-

Cardigan 129 .-

Bluse med bamse 129 .-

Buks grå 79,95 .-

Buks rosa med hjerter 79,95 .-

Vest 99 .-

Jeg elsker simpelthen at købe ting til min datter og se hende glad og tilfreds. Hun skal aldrig mangle noget!!! Og det betyder ikke at jeg forkæler min datter men at jeg sørger for at hun hele tiden har klæder på kroppen der holder hende varm, mad på bordet der holder hende mæt, en varm seng og tag over hovedet så hun altid har et hjem.

Alt kan være ligemeget hvis min datter ikke trives.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar