Alt & Andet, Børneværelset

Vi er i magasinet Min Baby

29. november 2017

Så er det på gaden – det nye nummer af Min Baby som har hele 9 sider om vores lamper og os Zatler lamper.

Hvis i vil læse artiklen så følg dette link til den online udgave.  https://issuu.com/freemags/docs/minbaby21/24

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Iga 9. december 2017 at 16:22

  Er det tilfældigt at du lave historie af indehaver af Little Lights til din egen? De lamper er en polsk design og polsk produceret. Det oplyser du ikke noget om. Prøver du at lyve over for din læser eller hvordan ?

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 9. december 2017 at 17:02

   Jeg lyver ikke om noget, da jeg er partner med dem så ved jeg udemærket hvem de er. Hvis du går ind på min shop kan du se at de står nævnt. Men jeg har en klar aftale med dem og jeg må som partner selv udlodde dem under mit shop navn 🙂

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 9. december 2017 at 17:04

   Jeg ser nu heller ikke at jeg forsøger at være indehaver af Little Lights men at jeg fører lampen. Hvis du opfatter det således så er det en misforståelse. God jul 🙂

 • Reply Iga 9. december 2017 at 17:21

  Det er så også helt i orden Barbara. Jeg fandt bare din historie skrevet lidt mærkeligt od den ligner på en prik historie af selve Patrycja. Blev pludselig mistænkelig overfor evt. Varekopiering hvilket ville også være meget unormalt for sådan en person som dig. Tænker ikke at du ville sætte din gode ryg på spil 😉
  Var jeg lidt for voldsomt i min kommenter så ville jeg sige undskyld. Og så kan jeg ikke blive andet end glad for at polsk design findes på de danske hylder 👌☺️
  Hilsen
  Den polske pige

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 9. december 2017 at 17:26

   Nej Nej slette ikke kopiering. Jeg handler med Patrycja. 🙂 Så alt er skam på sin plads her 😉 Du er undskyldt for din kommentar, og Polsk design er lige så fint som alt andet. Jeg er selv stor fan af deres arbejde o også derfor jeg valgte at blive partner. Deres lamper skal nå ud til alle verdenshjørner. 🙂

 • Reply Iga 9. december 2017 at 17:41

  Dejligt at læse 🙂 og tak fordi du giver os mulighed for at købe dem her i den lille Danmark.
  Man bliver lidt nostalgisk når “hjemmet”kommer lidt tættere på en. Og Lige meget i hvilken form det så er.
  Rigtig god Jul Barbara ☺️

 • Skriv kommentar