Morlivet

Øv og ad, vi har børneorm!

23. november 2017

Ja, lige så nasty som det lyder lige så nasty er det! Den lille har virket irriteret om aftenen og natten, og det var der jo så en god grund til. For de stikprøver jeg skulle tage henover 3 dages tid var positive. De lever i dine tarme og lægger æg ved din endetarms åbning. Ja, de er lige så ulækre som de lyder!!!!

Så øv med øv på, for nu skal vi alle have medicin mod de klamme sataner! De smitter jo ikke bare barnet men hele huset. Så når et barn smitter et andet barn i vuggestue eller hvor det nu er sket, så spreder de små klamme kryb sig med lynets hast til alle omkring.

Så nu skal den lille og jeg på gå væk orm kur, og det skal børnene i vuggestuen nok også.

De fleste af os har nok prøvet det og hvor er det dog ulækkert at tænke på at der er orm indeni os! Jeg skal godt nok bare have udryddet dem inden fanden når at få sko på!

Hvordan udrydder man så de kryb? Det gør man ved at få en recept på enten mebendazol eller pyrvin som dræber dem!

Så skal man hive ALT sengetøj, undertøj og håndklæder en tur i kogevasken! De æg som er i tøj kan nemlig overleve i 3 uger!! Så kog det og slå æg ihjel! Det er vigtigt at sørge for at holde hygiejnen i orden så der ikke bare er smitte om og om igen.

Så det er altså ikke nok at tage medicin hvis der er æg i hjemmet som kan finde vej til din mund!

Men husk at meddele vuggestue, børnehave etc om børne orm så andre forældre kan tjekke om de har smittede børn. Det kan være pinligt men altså, de har nok selv været der eller kommer der før eller siden uanset.

De smitter kun mennesker og vil ikke smitte dit kæledyr, så det behøver du ikke bekymre dig om. Deres værtsdyr er udelukkende mennesket.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar