Ikke kategoriseret

Killinger fundet i papkasse!!!

12. november 2017

Hvordan kan nogle mennesker være så onde og modbydelige mod levende væsner??

I som gør den slags er så usle og jeg kan ikke finde nogen form for undskyldning der retfærdiggør jeres handling!

Hvis i ikke kan tage ansvar for jeres hunkat bliver steriliseret og derved får killinger som ikke heller ej kan tage ansvar for og ikke kan overskue, så ring dog til et dyreinternat og LYV og sig at i har fundet en kat med killinger som i ikke ved hvad i skal stille op med, hvis i ikke har råd eller vil betale dem for at overtage jeres dyr. Men at læsse dem af på en rasteplads ved Skive er noget svineri.

Jeg vil sådan ønske at nogen ved hvem i er og melder jer så i som det mindste kan få en bøde!! Jeg er vred og føler en voldsom harme over at dyr bliver set på som affald når de pludselig ikke er små nuttede killinger mere, men selv er voksne og selv får killinger.

Sådan blev disse små skæbner bare smidt af og det var min venindes kæreste som fandt dem.

Nu har det også ramt pressen og må de finde de skyldige af denne onde gerning! De stakkels små var så bange og forvirret over hvor de var henne. Mit hjerte græder over det traume som missemor har måtte gennemgå. Hun vil gerne beskytte sine små men er lukket inde i en mørk kasse ude i uvant terræn.

Nu har jeg lovet min veninde at forsøge at hjælpe med at finde blivende og ansvarsfulde hjem til de små. De er pt i plejefamilie til de bliver gamle nok. Det sker via MinVenKatten i Hobro.

https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/seks-kattekillinger-og-deres-mor-efterladt-i-papkasse-pa-herretoilet-video

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply BLOGBYCC 12. november 2017 at 21:08

  Åh stakkels babyer og missemor.
  Bare sørg for at missemor og killinger bliver sammen til de er 12 uger, ellers kan de godt blive lidt gak i knolden haha 🙁 Hader mennesker der er så kolde, føj da! er indbegrebet af at være kattedame, så det knuser mit hjerte åh.

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 13. november 2017 at 8:53

   De bliver ved deres mor til de er modne og selvstændige nok, som er de 12 uger mindst. De er i gode hænder hos MinVenKatten organisation. Der er de i plejefamilie og jeg hjælper med at formidle hjem til dem. Ja, det er så synd og skrækkeligt at dyr bliver behandlet sådan af dem som SKAL OG BURDE elske og tage vare på dem. Ærger mig over at vi har så slappe regler for dyrehold og dyremishandling i dette land.

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 13. november 2017 at 8:54

   Jeg har selv en skøn Birma mix som bliver her til hun ikke vil livet længere. Så jeg forstår slet ikke hvordan man kan tænke og handle anderledes, som sket i denne sag 🙁

   • Reply BLOGBYCC 13. november 2017 at 10:42

    Frygteligt, desværre noget som sker alt for ofte. </3 har også en missedreng på snart 5 som er ragdoll mix, og kan slet ikke forestille mig at man overhovedet kan overveje sådan en udvej. føj for nogle mennesker. Men det er op til de højere magter at dømme dem senere i livet. øv!

  Skriv kommentar