Sådan er livet

Hvem styrer din newsfeed???

21. november 2017

Nogle gange bliver jeg lidt overrasket over hvor meget andre mennesker egentlig kan tillade sig at forlange af andre!

Man skal altid fodre andres nysgerrighed lige så snart, man ytre sig om det mindste på sin egen private facebook vel og mærke! Så skal man altid uddybe helt ind til marven før nogle mennesker får stillet deres nysgerrighed. Jeg er selv af den afstøbning som ikke er særlig nysgerrig anlagt, hvilket nogle af mine venner ofte undre sig over at jeg kan være så lidt nysgerrig.

Men jeg er nu bare sådan skruet sammen, og sladder render jeg ej heller med. HADER kagle høns som bare skal læsse af på andre med dagens gossip!!

Jeg kan ikke have den slags i mit liv, det er livet både for kort og for fuld af mange andre vigtigere ting til. Men ja den anden dag ytrede jeg jo lidt om livssituationen i meget små bidder og dette var der altså nogen som så ikke helt kunne acceptere at jeg gjorde uden at nævne hvad det drejede sig om. Men jeg mener godt at man kan lufte lidt af det som kokser rundt inde i hovedet på en og samtidig holde kortene tæt ind til kroppen.

Som sagt ved jeg ikke om der overhovedet er noget galt, men det skal jo undersøges uanset hvad! Så hvorfor skal jeg partout fortælle hele verden at jeg nu frygter for bla bla bla. Hvis det bare er noget som bare skal glemmes lige så hurtigt som det blev tænkt.

Så jeg deler kun ud af at jeg har lidt at tumle med og så må vi se om jeg skal til at jonglere mellem en masse kaos og rod eller det hele bare er til at feje under tæppet.

Men jeg synes godt nok at det er blevet noget øv at befinde sig på de sociale medier når vi taler om facebook, for der er godt nok kommet meget hårde toner på bordet derinde tit og ofte. Uanset om det er venner eller fjender så er tonen bare lagt i den hårde ende og det er altså lidt ærgerligt. Hvor er den medmenneskelighed som engang var??  Når man ytre at man har en svær tid og bare har brug for at der er lidt forståelse, så får man bare 200 spørgsmål istedet for og forlangt en forklaring. Det er jo mere folks nysgerrighed end medfølelse der kommer på spil. ØV ØV altså!

Husk at hver gang du ytre dig på facebook, også din helt lukkede profil så er der mange øjne der læser med og de øjne har en mund som så skal fortælle det til den bedste ven de har, og de skal så lige fortælle til den bedste ven de har osv osv osv.. Så din nyhed er snart en KÆMPE nyhed for en masse mennesker. Jeg fortæller aldrig noget meget meget hemmeligt til mere end 2 mennesker i mit liv som jeg ved at jeg kan stole helt og holdent på! For resten vil uanset hvor meget man siger – kan du holde på en hemmelighed, ikke kunne holde på den. Nu vil jeg heller ikke dele mine allerhemmeligeste tanker på min newsfeed på facebook for så kan jeg lige så godt hænge et kæmpe neon skilt op o indre KBH med

Men nu har jeg så luftet hvad jeg tænker om det, og nej der jeg kommer ikke med en større forklaring på hvad der foregår af den grund.

Pas nu på hinanden og lyt lidt til hvad andre har på hjerte end bare hvad du kan få af god sladder til vennerne.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar