Ikke kategoriseret

Det dybe indre.

13. november 2017

Nogle gange lader jeg mine tanker svæve og så fundere jeg over livet og alt det jeg iagttager og indtager i min dag.  Jeg føler nogle gange en vis sørmodighed over noget jeg ikke helt kan sætte en finger på. Jeg ved ikke om i andre har oplevet dette, men jeg føler mig  bare mut uden grund. Ikke at jeg er deprimeret – slet ikke, blot lidt i det mørke hjørne.

Jeg ved ikke om det er pga hvordan verden ser ud idag og hvor ond og grusom den er.  Jeg tror egentlig ikke at den er blevet værre men pga medier kan  i få det hele med fra hele verden, førhen fik vi kun de mest lokale nyheder men nu er det alt vi får læsset ned over hovedet.

Hvor meget ondskab kan et menneske holde til at  få viden om uden at det  vil påvirke vores syn på livet og det at bringe børn til verden ?

Jeg frygter lidt for min datters fremtid nogle gange. Ikke fordi at jeg vil være sådan en naiv lille kylling der bare sidder og klynker og piver. Men det er jo svært som forælder ikke at bekymre sig om sit barn og hvad fremtiden vil byde på.

Jeg elsker jo gys og gru og ser en masse af de der krimi serier om mord og forsvundne mennesker, men nu er jeg selv mor og hvad hvis den virkelighed rammer min familie?

Men ikke nok med det så synes jeg at der er så meget der har ændret sig i vores ellers så gode velfærdssystem at jeg kun ser det gå en retning og det er mod mere og mere brugerbetaling.

Skal vi til at overveje at spare penge op til vores børns fremtid ligesom i de har det i bla Schweiz og USA, ikke at jeg ser noget galt i at man investere i sit barn, men nu tænker jeg både på uddannelse, sygeforsikringer til helt almindelig læge behandling eller lægebesøg. Skal vi frygte at vi ikke får hjælp hvis vi ikke er dækket godt nok ind?

Jeg har selv boet i USA og min datters far er Amerikaner, så lidt ved jeg om deres tilstande og de har det ikke let hvis de ikke har penge nok.

Giver jeg min datter en sikker og tryg nok opvækst og er jeg god nok til at være der for hende som en god mor bør?

Nogle gange savner jeg også bare at kunne have en weekend for mig selv men det har jeg ikke haft i over 2 år og det skammer jeg mig også lidt over fordi at det betyder jo at jeg gerne cil være lidt fri for at være mor hele tiden og non stop!

Men som alenemor og med en x som ikke tager sin datter i weekenderne fordi at han hellere vil arbejde, ja så er jeg lidt tvunget til at ofre mine weekender.  Så her føler jeg mig nogle gange lidt fanget i et liv som kun handler om min datter

misforstå mig ej, for jeg elsker min datter og vil ikke miste den tid jeg har med hende for moget i verden , men det er også okay at vi mødre kan få lidt luft og opleve en lille bid af det liv vi engang havde   Inden vi blev mor.

Alle de tanker der svæver rundt inde i mit hovede som nok gør at jeg nogle gange bliver en smule melankolsk i sindet.

Det var vist bare lige det jeg havde brug for at få lettet fra mit hjerte.

Kærligst B 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar