Alt & Andet

De mest bizzare ting på nettet!

25. november 2017

Det er super fedt at vi idag kan få fat i ting fra alle verdenshjørner men nogle ting er altså bare lidt for bizzare!

Jeg har fundet lidt af det mest mærkværdige du kan  købe på nettet.

1.

Savner du også en at putte ind til, så tøv ikke for nu kan du få cuddle up guy! Yep, du kan simpelthen få en halv brystkasse med tilhørende arm!! Så nu er der altid en der holder om dig om natten 😀

2.

Penis sæben som du bare drøner ned over kalorius og woila så er den ren! Eller også sidder den fast og må opløses før den kan komme af, men så er du da sikker på at være sæbet rigeligt ind!

3.

Tis og bæ bukserne. Vil du gerne være i fred for andre mennesker så skal du blot iføre dig disse bukser og pr automatik holder folk en behørig afstand. Der er dobbelt bonus med disse bukser da du både har tisset og skidt i bukserne.

4.

Tilbage på mors skød. Savner du også da du var barn og kunne putte dig ind på mors skød, så frygt ej mere for nu kan du nemlig få dit helt eget skød.

5.

Tja. denne taler vist for sig selv. Arnold schwarzenegger har vist spist lidt for mange hotdogs. 😀

6.

Denne er direkte foruroligende!! En omskæringstræner!???! Det kan de seriøst ikke mene seriøst?! Så nu kan man bare købe en dummy og så er du ekspert i at omskære! Det må da være ulovligt eller huh?!

7.

De grimmeste bukser jeg til dato er stødt på er disse. Ikke nok med at der var hængerøvs bukser til mænd, men nu er der kommet en udgave til kvinder åbenbart. Hvem hulen finder på at gå i disse, ja vil ikke engang kalde dem bukser men lange tangatrusser.?

8.

Nu kan du helt slippe for hår i håndvasken med dette smarte forklæde som sørger for at gribe al hår. Om den er smart kan jeg ikke helt blive enig med mig selv om det er, eller om den bare er lidt underlig og besværlig når man skal bevæge sine arme.

.

9.

Brug for ny sæbebeholder?? Så er denne snotnæse lige sagen! Du presser bare lidt sæbe snot ud og så er du good to go!

10.

Står du også ofte i den situation at du lige mangler en stige? Så opgiv ikke for nu kan du smække en mobil trappe på din bedre halvdel, så nu i er på farten og ikke kan nå de øverste hylder, de godeæbler i toppen af træet, så forvandler du bare lige kæresten til en trappe. Så er den hjemme!

11.

Nu kan du få de bryster som du måske altid har drømt om. Og så varmer de ovenikøbet! Det er da win win! 😀

12.

Træt af at blive forstyrret når du ser en fræk film eller andet fy fy på nettet, eller er solen bare træls? Så har du her løsningen på alle dine problemer.

13.

Træt af at få forfrysinger i løgposen? Så er her willy warmer. Den er af lækkert strik og holder det hele varmt i den kolde vintertid.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar