Børneværelset

Vi har fået ny webshop!

28. oktober 2017

Som nogle nok har bemærket så har vi fået ny web-shop! Jeg var langtfra tilfreds med hvad One.com kunne tilbyde af funktioner på shoppen, så nu benytter vi Shopify. Og hold nu fast hvor er de bare meget bedre. Men det ville også være underligt andet, da de udelukkende er en web-shop hvor One.com jo mest er et domænehotel. Så deres web-shop er blot en ekstra ting som ikke lever op til mine krav til en shop.

Den er som sådan fin nok til  dem der ikke behøver flere muligheder eller betalingsgateways. Men jeg skulle både have mulighed for rabatkoder, udsalg på vare via % osv. Gavekort og mulighed for kreditbetalinger såsom ViaBill osv. Det kan One.com ikke så derfor så jeg mig nødsaget til at skifte til en mere professionelt platform.  Tag et kig og giv gerne din mening til kende 🙂 www.zatler.dk

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar