Livet som mor

Vi forsøger at gøre en forskel.

13. september 2017

Fordi at alt ikke skal handle om en selv, men også om det der foregår omkring os, så har vi hos zatler.dk valgt at støtte organisationen Familier med kræfteramte børn. Så for hver lampe vi sælger går 15 kr til denne smukke organisation.

Jeg har før støttet dem økonomisk og jeg gør det gladeligt igen. For kræft er en frygtelig sygdom, som røver alt for mange liv i alle aldre. Det er noget som rammer mange hvert år og få overlever, da den har tendens til at vende tilbage hos de helbredte. Hele 160 børn rammes af kræft hvert år, og det er jo så frygteligt at tænke på, så hvis vi kan hjælpe med at støtte forskningen og på samme tid spæde lidt til legetøj og andre fornødenheder så er det så meget det værd.

Jeg er selv mor og jeg kan selv ende med at stå med en kræftramt barn, og så ville jeg også ønske at nogen gad støtte op om denne organisation så der måske var en løsning der kunne kurere mit barn eller sørge for at hun har det hun har behov for i den sorgfulde tid.

Jeg kan slet ikke overskue at tænke tanken om et liv uden hende. Det gør ondt bare jeg forsøger, og kan ikke gennemføre tanken. Det knuser mit hjerte når det er noget der omhandler børn.

Jeg har set min del af frygtelige billeder og videoer omkring kræftramte børn og jeg GRÆD som pisket. Husker i fotografen der lagde billeder og videoer op af hans egen datter der kun havde en uge tilbage?? Jeg græd så meget da jeg så dem og hans budskab om at hjælpe og være der for hinanden. Det må vi aldrig glemme for så har hendes liv været forgæves. Hun kæmpede til det sidste men blev kun 4 år. Åh gud jeg græder igen nu. Det gør så ondt at nedskrive dette da jeg igen får det så klart ind på nethinden igen og det er mit hjerte ikke stærkt nok til. Hvil i fred lille pige

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar