Livet som mor

Så røg bleen

25. september 2017

Wuuuhuuuu!! Dagen som gør os alle så stolte! Pludselig er det slut med våde numser og en ble fyldt med en god gang bruno. Min lille pige kan nu selv sige til når naturen kalder.

Hun vil ikke have ble på mere og river og flår i den for at få den af. Hun bliver muggen og knotten. Så nu tog jeg den beslutning at nu ryger den foret underhyle ud til højre og ind med bomulds underbuksen.

Hun siger jo alligevel til når hun skal på potten, selvom hun har ble på, så den virker lidt overflødig nu. Så her til morgen sendte jeg hende afsted til vuggestuen uden ble på. Jeg pakkede blot en bunke underbukser og bukser og så var hun klar til en dag uden ble.

Jeg købte en stor pakke Cars underbukser og om nogle mener at det kun er drenge der kan have den slags underbukser på, er jo meget individuelt da nogle skærer det meget skarpt over, pige farver og drengefarver, men her i huset går vi ikke op i den slags.

Jeg ved at hun nok skal klare den fint og sker der uheld så sker der det. Pyt skidt med det, jeg har jo pakket en hel garderobe med til netop dette formål.

Jeg glæder mig til at høre status når jeg henter hende i eftermiddag. Mor er stolt uanset hvad, for hun er min store pige! <3

 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Bettina 26. september 2017 at 7:09

  Sådan ?? Sikke en stor dygtig pige du har fået! Er spændt på en Update om hvordan det gik. Og super at du har lagt en masse trusser og bukser derover, for der er risiko for at der sker uheld derover. Det er bare noget andet i vuggestuen, da der sker så meget derover, og pædagogerne måske ikke når at se de tegn hun giver når hun skal på wc/potte. Nogle gange glemmer børnene simpelthen at sige til i vuggestue/børnehave.
  Håber der kommer en Update i dag om hvordan det gik!?

  • barbarazatler
   Reply barbarazatler 26. september 2017 at 9:12

   Mange tak Bettina. Jeg er også så stolt en mor lige nu! Hun er bare blevet min store pige, selvom jeg gerne ville have hende til at forblive min lille baby lidt endnu. Jeg smider en update op om lidt 😀

   • Reply Bettina 26. september 2017 at 13:12

    Uh ja, kender alt for godt det med at man ønsker at de skal forblive små… tiden går bare alt for hurtigt!

  Skriv kommentar