Jeg kan lide

Red liv med Hug A Baby!

22. september 2017

Ja, som overskriften siger, så kan du redde liv med denne smarte opfindelse af Sue Bergmark! Hun har opfundet den mest smarte og længe savnet livredder for små børn.

 

At den ikke er blevet et kæmpe hit noget før er mig en gåde! Med denne sele behøver du slet ikke frygte at dit barn skulle få åbent kraniebrud eller miste livet fordi det falder på gulvet fra puslebordet!

Der er familier der har oplevet den grimme oplevelse at deres barn røg på gulvet ved kun 3 sek uopmærksomhed. Statistikker viser desværre at hvert år kommer 58.000 børn til skade og her er nogle af dem børn der er rullet ned fra pusleborde.

Rent faktisk ligger fald ulykker på 2 pladsen over alvorlige ulykker!

De hyppigste ulykker 1. Kontaktulykker – hvor barnet fx får noget i hovedet eller ned over tæerne.

2. Faldulykker – hvor barnet triller ned fra puslebordet, fra sofaen eller bøjer sig for langt frem i skråstolen, så den vælter ned fra bordet. Ulykkerne sker ofte som følge af en dårlig udformet pusleplads eller manglende opsyn. De alvorligste faldulykker sker på trapper, ud ad vinduer og fra altaner.

3. Ulykker med klemning, stik og snit – hvor barnet får fingre i klemme i døre/bildøre, eller det stikker sig på skarpe genstande eller skærer sig i fingrene.

4. Forbrændingsulykker – som fx skoldning med kaffe, te eller kogende vand.

5. Forgiftningsulykker – med fx medicin, vitaminpiller, rengøringsmidler og lignende.

Derfor er Hug A Baby en virkelige god ting at benytte sig af! Det er virkelig ikke noget man skal tage let på, for når først ulykken er sket så er det for sent. Har dit barn fået en hjerneskade pga blødninger i hjernen er der bare ingen vej tilbage!

Mange vil tænke, jamen jeg har da aldrig haft brug for sådan en og ingen skade sket, måske ikke endnu, men hvis det sker så nytter det ikke at sidde og fortryde. Better safe than sorry!

 

Jeg har brugt denne til min datter fordi jeg ikke turde lege med chancen om at hun måske skulle havne på gulvet. Jeg ville ALDRIG tilgive mig selv hvis hun blev hjerneskadet eller gik bort pga noget jeg kunne have forhindret i at ske. Og som mor er det min opgave at det ikke sker. Jeg er kun til for at beskytte hende og sørge for at hun altid er tryg og glad.

Derfor kan det ikke siges nok! Pas på de små og lige så vel som vi spænder vores børn sikkert fast i bilen, barnevognen  så bør vi også gøre det ved puslebordet.

 

Håber at i vil tage dette råd til jer for det er yderst vigtigt! De familier jeg har været i kontakt med, som har oplevet fald er hårdt ramte af børn med svære handicap pga hjerneskade. Det er så hårdt for dem at vide at deres barn var sundt og raskt indtil det gik galt. Det må være og er den værste straf man kan få for at vende sit barn ryggen i 3 sek.

Vil du vide mere om denne sele så hop ind på BERGMARKCOPENHAGEN   

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar