Alt & Andet

På tur med Thure!

11. september 2017

Det har faktisk været en super dejlig dag idag. Ikke nok med at det vælter ind med bestillinger på zatler.dk sådan så at vi er udsolgt af vores Enhjørningen Pegasus lampe, men også fordi Thure Lindhardt skrev og spurgte om vi skulle hænge ud, da han er i Århus pt. Det ville jeg jo selvfølgelig gerne, så afsted mod Århus C med mig.

Vi tog os en stroll på lystbåd havnen og fik os en kop og pandekager med is, på Ishuset i solen. Det var en hyggelig tur!
Det er altid dejligt at se skønne mennesker og det er Thure jo i den grad! Altid glad og oplagt til et godt grin. 😀

Vi fik os en flødebolle inden vore veje igen skiltes og jeg måtte hjem på matriklen igen og tage mig af dagens sidste gøremål inden sengetid.

Nu har jeg så lige fået bestilt en ny sending lamper, da de ryger som varmt brød.

Nu vil jeg hoppe til køjs og se frem til en ny dag imorgen og til på onsdag hvor jeg igen skal se Thure. det kan jo kun blive en god uge det her!

Nat nat 😀

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar