Børneværelset

Kom og mød os på de 4-benede’s dag!

15. september 2017

Som jeg tidligere har nævnt så er vi sponsorer for to events dette efterår. Og begge to omhandler vores 4-benede venner hunde. Jeg blev tidligere på året kontaktet af både Dansk Hunde Forening – Old English Bulldog klub og hunde showet – Sjovt show som har en hundeudstilling for alle hunde, uanset race eller gadekryds. Så det er da noget der kunne være sjovt for mange af os som har et hul i hækken af en race.

 

Jeg sagde jo selvfølgelig ja med det samme, da jeg gerne vil støtte hunde og især noget hvor man kan have en sjov dag med sit kæledyr. Min hund Rynke kunne også være sjovt at stille op med og se hvad sådan en rynkepølse kunne hive hjem af vurderinger. Men hun lystre værre end en døv, så her ville hun får -00 😀 😛

Men for at komme til sagen så har vi en stand ved begge show’s og her er der både mulighed for at komme og sige hej, se vores lamper og måske købe en med hjem 😉 Men kom da uanset hvad for blot at få en super dejlig dag i hundens navn.

DDOEB udstillingen finder sted d 23-24/9-17 og vi vil være til stede d 23/9.ddoebk.dk

Sjovt Show udstillingen finder sted d 30/9-17 og vi er til stede på dagen.Sjovt show

Det ved jeg at folkene bag ville blive glade for. 😀

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar