Livet som mor

Kan jeg se udover mit eget barns behov??

22. september 2017

Bør man involvere sig i sine børn så meget som muligt, eller er det at gå for meget op i hvad der egentlig foregår udenfor hjemmets 4 vægge? Kan man komme til at tænke for meget på sit barn og hvad der er godt for det, end på alle børnene som færdes omkring ens eget barn i vuggestuen.  Igår var der forældremøde i min datters vuggestue og jeg valgte at stille op i forældrerådet! Og jeg blev valgt ind, og det er jeg jo meget glad for. Men vil jeg så nu komme til tage beslutninger som egentlig kun handler om min datter, eller kan jeg se udover dette, og også træffe beslutninger som er til gavn for alle.?

Jeg tror det kan være svært i starten at huske at det ikke kun skal være noget som gavner min datter, men også alle de andre børn. Ikke at jeg hermed siger at jeg kun udelukkende tænker på Samara, men som mor er det jo en naturlig ting at tænke på eget afkom 24/7 og fordi at vi alle vil vores barn det bedste, så vil man jo pr automatik tænke på ok hun nu trives og hvad kan jeg gøre for at forbedre vilkårene for hende. Men det skal jo være lige godt for alle så her gælder det jo om at finde en vej der passer alle at gå på.

 

Jeg er sikker på at det nok skal gå og jeg glæder mig meget til at have lidt indflydelse på hvordan det hele kan forbedres og høre hvad de andre i rådet har af gode foreslag til samme.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar