Sådan er livet

Jeg har sgi bygget et halvtag!

17. september 2017

Ja, så har jeg også prøvet det, at bygge et halvtag. Jeg havde længe gået og ønsket et halvtag fra mit skur til husmur, så jeg kunne stå i tørvejr når jeg skulle male lamper. Og også have et sted at tørre mit tøj uden at det skulle blive vådt. Så jeg drønede da lige i Jem & Fix og købte de materialer jeg skulle bruge og gik så ellers igang med at bakse et halvtag sammen.

Det gik faktisk overraskende hurtigt. 60 min og der hang et fint lille tag som ikke braste sammen da jeg kravlede rundt ovenpå det. Wuhuu.

Men fordi at jeg lige skulle blære mig lidt, sendte jeg jo selvfølgelig billeder af resultatet ud til venner. Og nu vil den søde Thure Lindhardt have mig til at sætte hegn op ved hans sommerhus 😀

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar