Give Away

GIVEAWAY – BIRTH online fødselsforberedelse

29. september 2017

Nu har jeg jo lige sat operation baby vol2 igang, og derfor slog det mig at jeg skal da lige have styr på div ting, som jeg overhovedet ikke havde under min første graviditet! Bla fødselsforberedelse som jeg ikke fik set glimtet af sidste gang jeg ventede mig, så nu har jeg sørget for at den del er på plads.

Det smarte ved netop gravid.dk fødselsforberedelse er at man kan gøre det online hjemmefra. Så jeg ikke behøver at møde op et eller andet sted, som jeg ved fra tidligere erfaring ikke var helt optimalt pga både bækkenløsning og hvad ved jeg. Røg mere eller mindre fra hinanden. Så her er det jo bare super rart at jeg blot skal tænde for min bærbar og vupti så køre det bare derud af! Og har man spørgsmål eller lign så er der en jordemoder lige ved “hånden” Berit som er gravid.dk’s tilknyttede jordemoder er kun et klik væk.

Derfor kom jeg på den ide at det skal en af mine læsere da også have glæde af og derfor udlodder jeg et stk gravid.dk fødselsforberedelse til en værdi af 888kr før 1495kr

Andre fede ting der også er inkluderet i pakken er disse:

 • Vejrtrækningsøvelser fra psykomotoriskterapeut Tanja Bloch
 • Visualiseringsøvelse
 • Positiv tanke forslagsliste
 • eBog: What to do i latensfasen – fødslens første fase
 • eBog: Smertelindring
 • Adgang til al materialet i et helt år. Du kan se det så ofte du vil. Ingen begrænsninger.
 • Adgang til lukket, speciel Facebook gruppe styret af Berit, hvor du får adgang til at stille de spørgsmål du har omkring kurset samt din graviditet. Derudover har du mulighed for at spare med de andre kvinder som også har deltaget i BIRTH-metoden.

Udover alle disse goder så er der også et kæmpe plus i, at du og din partner nu kan tage del i dette sammen, nu er der ingen undskyldninger fo at at han/hun ikke lige kan nå det, for her kan i selv tilpasse hvornår i vil gå igang. Det er da bare win win!

Jeg er helt sikkert fan og ser allerede frem til at gå igang, når lige der er brød i ovnen igen. 😀

 

Så står du og godt kunne bruge sådan en super fin pakke så gå ind og like Gravid.dk’s facebook side og kommenter med gjort her på dette indlæg.

facebook.com/www.gravid.dk

Vinderen offentliggøres d 06/10-17 kl 20:00

Pøj pøj
B

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Reply Britta Durrani 30. september 2017 at 7:19

  Gjort ❤️❤️

 • Skriv kommentar