Alt & Andet, Morlivet

Gæsteblogger i magasinet Min Baby

24. september 2017

Jeg sidder her og er allerde igang med at skrive et blogindlæg hvor jeg deler mine tanker om det at være mor i min optik, indlægget kommer i november udgaven af  magasinet “Min baby” hvor jeg blev spurgt om jeg ville skrive et indlæg, og det vil jeg jo meget gerne.

Så jeg sidder her kl 07:00 og taster løs på både denne blog og mit gæsteindlæg.

Og imens jeg så sidder her og taster løs, reflektere jeg lidt over livet og lige nu er jeg faktisk ret glad for hvordan det hele ser ud. Jeg har en skøn datter, 3 vidunderlige dyr – 2 hunde og 1 kat.

Vi har et dejligt hus, dejlige naboer, fantastiske venner og vi har fået gjort en masse gode ting for vor medmennesker. Så glæden ved livet lige nu er i top!

Så nu kan jeg slet ikke vente med at få smidt mit b7 på hvordan livet som mor ser ud i mine øjne. Jeg vil ikke gå i detaljer her for så er der jo ikke noget til det kommende indlæg, men så snart det er på gaden vil jeg straks råbe højt 😀

B

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar