De små

Fordi vi laver lamper med omtanke

14. september 2017

Det er jo alle dage vigtigt at vi tager hensyn til vores natur og eget helbred, så hos zatler.dk  går vi meget op i at der er styr på tingene uanset om det handler om kvalitet, service, miljø og hele produktet i sig selv.

Det handler jo ikke kun om at vi får noget profit ud af at sælge vores lamper, men at der samtidigt er tænkt på hvor vi får vores materialer fra, og på hvilken måde de er fremskaffet.

Så derfor er vores lamper ikke blot af miljøvenlige materialer, men også fra veldrevne skove med omtanke for dyrelivet, planter og mennesket sundhed. Så derfor er der FSC garanti. Men ikke nok med det så er de også alle håndlavet af ægte håndværksmestre i EU, og overholder alle EU reglerne for sundhed og derfor CE mærket.

Alle er malet i vandfarver eller Akryl miljøvenlig maling.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar