Hvem er jeg?, Morlivet

En lille sludder med SE&HØR

13. september 2017

Idag fik jeg en lille sludder med SE&HØR omkring alt det der foregår her for tiden. Og ja der sker jo en hel del her på matriklen for tiden.

For ja jeg har jo gjort lidt af et karriere skift siden jeg var model, skuespiller og skribent, til at designe lamper. Men vi kan jo ikke alle leve under rampelyset til vores dages ende. Jeg blev  ihvertfald træt af at være så meget på hele tiden.

Nogle higer efter fame for enhver pris, men efter jeg blev mor fik livet pludselig en helt anden meningen. Nemlig MENING! Uden min datter havde jeg nok ikke fundet min vej i livet, så let som jeg gjorde. Hun viste mig ligesom hvilken vej jeg skulle betræde og jeg fortryder intet.

Nu er fokus lagt et helt andet sted, nemlig på min datter og at sikre hende en tryg og stabil opvækst. Og selvom man sagtens kan være model og mor, så føler jeg bare ikke for det eller for at have så travlt med at stå foran et kamera. Det liv vi lever nu passer bare bedre til os, og giver mig mere mulighed for at tilbringe tid med min datter.

Jeg savner faktisk ikke engang det liv jeg før levede selvom der da var super gode minder som fulgte med i kølvandet. Dem vil jeg jo altid have og kan hive frem hvis jeg skulle savne det engang. Men som det er nu så savner jeg det ikke.

Jeg har nogle gange fået spørgsmålet om jeg mon ikke vendte tilbage til modeljobbet, men nej det har jeg ingen planer om. Jeg har oplevet det jeg syntes at ville, indenfor den branche. Jeg kan stolt se tilbage på de billeder jeg har fået taget gennem tidens løb, og de magasiner jeg har optrådt i fra Danmark til USA. Jeg opnåede mit mål med at komme i nogle af verdens største magasiner og nu har jeg bare ikke mere jeg vil prøve som model længere. Jeg syntes også at 35 var en fin alder at gå på pension i som model.

For at bevise at jeg ikke skammer mig har jeg delt lidt ud af de opgaver jeg har lavet gennem årene, lige fra min forside på Playboy magasin til min optræden i Masterchef.  Så kan man mene hvad man vil omkring den slags men husk på at Madonna, Cindy Crawford, Lindsey Lohan og Jennifer Lopez som var i Playboy USA samme år og månede som jeg var i den Amerikanske udgave. Så helt skidt kan de jo ikke være og det kommer jo også an på hvordan man vælger at fremstå. Mine billeder var sobre og smagfulde, hvilket var et krav fra min side for at stille op. Jeg blev godt tilfreds med mine billeder, så der følger ingen skam med herfra. Men vi er jo alle forskellige og det skal vi for søren da også være, for ellers ville verden være noget kedelig. Men selvom vi er forskellige og måske ikke selv kunne drømme om at gøre som jeg, så skal vi give hinanden den plads til at være den vi nu er. Mangfoldighed og næstkærlighed herfra. 🙂 <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar