Sådan er livet

Den største sorg!

12. september 2017

Jeg blev kontaktet af en mødregruppe som indsamler til en af medlemmerne i gruppen. Jeg blev spurgt om jeg ville støtte familien med en gave, som er en af vores lamper, og det ville vi jo selvfølgelig gerne. De står til at miste deres lille datter til en uhelbredelig sygdom, så hun står med få mdr tilbage af sit meget korte liv. ?? Det smadre jo enhver dybt ind i hjertet. Kunne ikke selv klare, at leve videre uden min datter, så jeg både sørger og føler med denne familie.

Hele mit eksistensgrundlag sidder lige der. Hun er hele mit liv og jeg elsker dig min skat <3

 

Ja, med alle der har eller står til at miste. Selvom intet kan lindre deres sorg, og smerte, så sagde vi ja til at ville hjælpe familien med at få den bedste tid ud af det de har tilbage. Vi håber at lampen kan skabe lidt glæde i en ellers meget sorgfuld periode. ❤️?

Der findes ingen større sorg end at miste en man elsker og især ens børn! Husk altid at fortælle dit barn/dine børn at du elsker dem, og hvor meget af din verden de egentlig fylder. Vi er her på lånt tid og spild den ikke på, at have for travlt til at elske dine børn mere end blot i tankerne. Vis dem det og lad dem føle det 100%
Nogle af os er ikke så heldige at have dem til vi en dag må forlade denne jord før dem, nogle forlader os før vi forlader dem. ❤️❤️? Min datter skal have ekstra mange kys og kram idag!

Mange kærlige hilsner fra Samara og jeg.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar