Livet som mor

De små ting som er så store!

19. september 2017

Jeg kan jo slet ikke lade være med at være en stolt mor hver gang min datter bare udretter det mindste. Hvert lille skridt i hendes udvikling er et stort skridt for mig og min begejstring.! Tror jeg de fleste forældre kan nikke genkendende til. Og ja det er måske lidt fjollet for sådan er det jo med udviklingen for menneskeheden når vi går fra baby til voksen.

Nu kan hun helt selv samle puslespil og andre brikspil.

Uanset hvad min datter gør så føler jeg altid en vis stolthed over at se hende i hendes udvikling. Hun gør mig stolt i alt hun gør, om det så er godt eller skidt. Så bare det at hun kan mere dag for dag er nok!

Hun vil altid være min lille solstråle i mit liv.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar