Alt & Andet

Betaler det sig at markedsføre?

14. september 2017

Man kan hurtigt købe sig fattig i annoncer og reklamer hist og her, men er det så pengene værd?? Kan man selv gøre noget for at spare lidt penge på at markedsføre ?

Der er så mange ting at tænke på når man starter virksomhed og gerne vil have sit produkt ud på markedet og at forbrugeren får øjenene op for netop dit produkt. Men hvordan gør man så det mest effektivt?

Man kan vælge den billige løsning og benytte sig af div facebook salgsgrupper eller købe sig annoncering via facebook, som ikke er nær så dyrt som mange andre løsninger. Min erfaring med facebook er ret positiv, da jeg synes at der er en god rækkevidde for sine annoncer, men timing er alt her for opretter du annoncer oveni hinanden eller lige efter endt annoncering, så kan det sløve rækkevidde. Så her skal man lige være obs på at der skal være lidt luft imellem annonceringerne.

Man kan også benytte div sociale medier til at få sit produkt ud blandt forbrugerne. Men det kan være en lang og svær vej til at opnå nok opmærksomhed.

En anden løsning er at finde nogle bloggere eller ambassadører som får et af dine produkter for så at skrive/blogge om det på deres blog og sociale medier. Dette er en ret fin løsning hvis man finder en med et ok følger tal. Men den bedste måde er at benytte matchblog.dk hvor du blot beskriver dit ønske for opgaven og hvad belønning er. Det kan være et produkt eller kolde kontanter.

Så er det div online sites hvor man kan købe sig en banner på de mindre sites som derfor ikke koster en bondegård at få et banner/annonce på.

Du kan også spendere penge på folie til din bil hvis du har sådanne en, jeg har selv klistret folie på min bil med link og billeder af mine lamper, selv min Macbook har folie på. Det er en nem måde at få sit produkt ud til folket. Du køre landet rundt som en reklamesøjle og bruger du din bærbar, så ser folk også dit firma 😉 Win win!

Men vil man opnå stor rækkevidde med sin annoncering skal man vende blikket mod de lidt større online sites/magasiner. Der vil man få stor eksponering og mere trafik til sin shop etc. Men det koster også snildt flere 1000 af kroner at få en annonce i deres blad/nyhedsmail.

Så her skal man gøre op med sig selv om hvor meget man er villig til at spytte i kassen på markedsføring. Det skal jo give mening i sidste ende, sådan at der ikke er et gabende underskud på trods af at noget kan trækkes fra i skat.

Jeg håber dette var til en smule gavn til at komme igang med en god strategiplan for din markedsføring.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar