Alt & Andet, Hvem er jeg?

Besøg i GO’ Aften Danmark

29. september 2017

Jeg besøgte forleden GO’ Aften Danmark i anledning af at Hugh Hefner er afgået ved døden. Han jo som bekendt min tidligere chef, da jeg jobbede på det famøse Playboy Mansion. Så jeg blev kimet ned forleden af div nyheds bureauer.

 

Så selvfølgelig ringede TV2 også og spurgte om jeg havde tid til at kigge forbi studiet, og det havde jeg egentlig ikke, men jeg fik lige rykket lidt rundt på nogle aftaler og så drog den lille og jeg ellers mod Hovedstaden.

Så fik vi lige en lille snak omkring alle de oplevelser jeg har fået med på vejen ved at optræde i Playboy magasin, arbejde for Hugh Hefner og bare være en del af det univers.

Det har været en spændende rejse og jeg vil da savne tiderne i ny og næ og håber at Playboy ikke bare bliver visket ud med støvet.

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar