Alt & Andet

At hyre en blogger.

27. september 2017

Så kom det første indlæg omkring mine lamper. Det er jo lidt underligt at være blogger og så hyre en blogger. Men her syntes jeg at der var behov for at forbrugeren fik lov at give sit b7 på mine lamper. For jeg kan jo sagtens sidde her og prise mine lamper helt op til skyerne, men jeg ville gerne have en ærlig mening fra en person som kunne få lov at teste en af mine lamper.

Så jeg har benyttet matchblog.com til at finde nogle influences der kunne få et af mine produkter og derefter give en ærlig mening.

Jeg gider ikke at hyre nogen for så bare at blive rost uden oprigtighed bagved, så kan jeg jo lige så godt selv bare skive et indlæg. Så jeg bad om en hel vurdering af produktet.

Dette har bla Bianca gjort på hendes blog som du kan finde her http://homebybianca.blogspot.dk/2017/09/min-sn-er-mrkerd.html

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar