Sådan er livet

Handling = konsekvens – har vi glemt hinanden?

12. august 2017

6_0

Som nogle af jer måske har læst via min facebook, ja så var jeg jo ude og køre den anden dag, hvor jeg stødte på en lang kø på motorvejen. I første omgang troede jeg at denne enten skyldtes myldretrafik, da det var lige den tid på dagen, eller så kunne det være indsnævring til en vognbane pga ulykke, vejarbejde eller lign. Men jeg blev slemt overrasket desværre. Og så tænker jeg jo om det virkelig kan passe ???

 

For det første gav ingen af de foran kørende advarsel med katastrofeblink, og når man køre med 20-30 kmt. Så allerede der sættes andre menneskers liv på spil! Og da jeg så finder ud af at ulykken er sket på modsatte kørselsretning, så bliver jeg ikke kun vred over at folk ikke advare om kø, og ovenikøbet en KIGGE-KØ, men at de har den mangel på respekt for både de tilskadekomne, deres pårørende og for os andre, som har vores liv kært! De glemmer dog lige en ting, når de vælger at køre med hovedet under armen for at få lov til at se andre lide og muligvis døende eller døde, så risikere de selv at få en bil bragende op i enden af deres! Så de sætter alles liv på spil ved sådan en uacceptabel handling!

motorvej-tat-trafik-615a-colourbox11169847-2

Jeg kan på ingen måde tælle til 10 her og bare lade det passere. NEJ det er fuldstændigt respektløst, grotesk og dybt egoistisk at opføre jer som om i er de enste som findes på jorden.

Jeg kunne forstå hvis det var i samme vognbane og i vil tage hensyn til redningfolk MEN når det er på motorvejen og i modsatte kørselsretning er der ingen undskyldning for at ligge med den sneglefart! Og så snart ulykkestedet var passeret var køen, som forsvundet som dug for solen!

150715-ulykke-foto-elo-christoffersen1-610x407

I burde skamme jer langt ned i et jordhul for at te jer sådan. Voksne mennesker som burde have forståelse for andre menneskers nød og forståelse for deres situation. Politiet stod og viftede jer videre fordi i kun er til gene og skaber kaos hvor der ikke burde være. I er skyld i at flere ulykker kunne opstå, og da redningsfolkene havde travlt med et stort harmonika sammenstød, så kan de altså ikke overskue endnu flere ulykker!

051214-ulykke-motorvej-horsens-02-local-eyes1

Det kan godt være at dette indlæg kan afføde nogle vrede kommentarer, men der er ingen måde at forsvare at man skal kigge på andre menneskers ulykke. Jeg håber dog, at jeg med dette indlæg kan få nogle til at huske, at bruge katastrofeblink ved kø og andet forudset på vejene. Der er alt for få som husker det!

Alt vi gør har konsekvenser og når det er i trafikken er 2 sek altså nok til at det kan have fatale konsekvenser!

Hvis din egen familie var involveret i en grim ulykke ville du også ønske at andre udviste hensyn og ikke bare skulle have en god historie til facebook med billeder. Vi må altså huske på, at vores måde at handle på bliver også den måde vores børn lære at se verden på, og hvordan man så bare kan opføre sig overfor sine medmennesker. Havde det været min familie der var involveret havde jeg tabt hovedet overfor den slags opførsel.

Har vi helt glemt at passe på hinanden ?? Det er vigtigt at vi ikke mister den gensidige respekt for hinanden. Vi har kun et liv og ikke ni som katten, vi er skrøbelige og en bil kan ikke beskytte os mod en bil med 110 kmt i timen som rammer os! Husk nu for guds skyld at passe på hinanden!!

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar