Sådan er livet

Zatler.dk nye priser og nye designs

26. juli 2017

Jeg har siddet og regnet lidt på det og også tænkt på hvordan jeg lige skal markedsføre mine lamper efter en ny start og nye materialer. fullsizerender-4

Men det er jo som med alt andet en svær omgang at finde den helt rette adgangsvinkel for et nyt produkt. Så jeg er igang med at lave lidt nye justeringer med mine lamper, som kun vil gøre dem endnu bedre og sjovere. De nye modeller vil blive offentliggjort i August månede på Zatler.dk

Indpakningen er der også kommet styr på så nu er der ingen fare for brækket lamper pga posten er for hård ved pakker som ellers er mærket med fragile mærkater.

img_6889

Men de modeller som er nu vil stadig være som de er, der kommer helt nye modeller. Jeg er så spændt på hvordan i vil tage imod de nye lamper jeg lancere om mindre end en uge! 😀

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar