Morlivet

Sød børnebog som også er underholdende

20. juli 2017

img_6778Jeg var lige ude og handle lidt ind idag og fik købt lidt tøj og andet til den lille. bla fandt jeg denne søde og skægge børnebog Fluen Ole – Lugter noget godt.

Den afsløre lidt på omslaget at her er noget godt. 🙂

Jeg er jo stor fan af sjove og skæve børnebøger som mange nok ville forbyde på stående fod, men der er jeg nu altså en af dem der ikke ser noget farligt i bøger om tissemænd og tissekoner og hvad ved jeg! Børn ser ikke verden fra vores perspektiv.

Bla bogen Lille diller ville mange nok lave ramaskrig over men det er fordi at i misser pointen og den er ikke om små tissemænd. Der er jo et budskab i enhver historie og det gælder bare om at fange den.

Men tilbage til Ole. Den er om en lille flue som elsker lort, yep lort! 😀 Og jeg kommer sådan til at lede tankerne hen på Muldvarpen der ville vide hvem der havde lagt en lort på dens hovede. Samme genre vil jeg mene. Og børn elsker jo skæg og ballade så denne serie om Fluen Ole er helt perfekt efter min mening. img_6779img_6780

Jeg er ihvertfald fan og skal på jagt efter resten af serien!!Jeg fandt denne bog i Netto.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar