De små

Når navnet får en historie – sød børnebog

23. juli 2017

Jeg vil lige dele denne søde skønne bog med jer, som jeg købte i tiden efter Samara lige var kommet til verden, men den kan stadig købes har jeg set. fullsizerender-4-2

Du taster blot dit barn’s navn ind når du bestiller og bum så går der 14 dage ca, så har du en sød lille bog med posten. Du kan endda tilføje en personlig hilsen som så kommer med i bogen!

Det vil være en bog som dit barn virkelig kan gemme som et evigt minde om din kærlighed til ham/hende. (selvfølgelig elsker vi dem uden at en bog skal minde dem om det) men vi kender alle det med at vi har nogle ting særligt kært fra vore forældre, som vi har gemt et sted i hjemmet.

fullsizerender-6-2

Og jeg føler virkelig at denne bog vil min datter forhåbentligt gemme og mindes den dag hun selv er fløjet fra reden og den dag jeg ikke længere er til. fullsizerender-5-2

fullsizerender-3

Du kan bestille bogen her Mit navn er væk bogen den koster 199.99 kr og så har du selv din egen lille fortælling om hvordan dit barn finder sit navn 🙂

Det gode ved bogen er at selvom den handler om dit barn kan den sagtens bruges som fælles godnat læsning eller når dit eget barn bliver forælder kan han/hun selv bruge den som nat læsning for sine børn.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar