Sådan er livet

Jeg har forbedret mig

19. juli 2017

img_6697Jeg har som de fleste oplevet både for og bagsiden ved at vælge at gå selvstændig. Der er så meget at lære, og hele tiden plads til forbedringer. Min fejl var at jeg ikke tog mig tiden til at finde de bedste materialer og påtog mig for mange opgaver på en gang, i stedet for at dele dem lidt op, og det resulterede i at jeg ikke tog mig den rette tid til at gøre lamperne tilfredsstillende færdige.

Men alt det er der styr på nu og er rent faktisk selv blevet rigtig tilfreds med resultatet og materialerne af lamperne. Jeg tog ved lære af at se hvordan min forretning gik, og selvom at den går godt så var der jo som nævnt små bump på vejen, men tricket er at lytte til forbrugeren og så også handle ud fra det.

Så nu ka jeg roligt sige at jeg kan stå inde for mine lamper! http://zatler.dk/

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar