Morlivet

Første nat uden sut

2. juli 2017

Jeg skrev jo at vi havde kvittet sutten igår og det gik jo egentlig meget godt. Bedre end forventet ihvertfald!

no-dummy-sign-300x300

 

Og jeg lovede jo lidt at lave en opfølger på hvordan natten så gik, så den kommer her.

Så kom vi igennem den første nat uden at sutte var tilstede, og der kun var en bamse ved hånde. Hvordan gik det så? Jo nu skal du bare høre.

img_6495

Det gik sådan set meget godt men der kom da nogle klynk med på vejen, og hun havde en lidt urolig nat med nogle afbrydelser. Men hun nævnte kun sutten en gang i løbet af natten. Hun hostede lidt i nat så jeg tror faktisk mere at det var derfor hun sov uroligt. Så jeg er ret positivt overrasket over hvor flot hun har taget det. Jeg har på intet tidspunkt nævnt ordet sut i løbet af dagen eller natten. Hun har kun haft dette ord i sin mund og jeg har blot forklaret at den er væk og kommer ikke tilbage.

Igen er jeg glad for at jeg har lært hende hvad ordet væk betyder inden vi gik igang med dette projekt. For hun siger blot væk og så acceptere hun det. Jeg tror man er nødt til at være vedholdende og ikke give efter for gråd og hysteri, for det vil nok forekomme hos nogle. Så er det vigtigt at være viljestærk og stå ved beslutningen om at sut er væk for alvor. img_6496

Jeg er fortrøstningsfuld når jeg tænker på hvordan dagen idag vil forløbe sig. Jeg skal nok give en update på hvordan dagene er gået og om hun får tilbagefald.

Nu gælder det bare om at få forklaret barnets far at han ikke må give hende en sut og derved nulstille det vi lige har opnået.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar