Livet som mor, Sådan er livet

Et lille get away

1. juli 2017

 

img_6359

Hvad ville du gøre???

Det har været nogle lidt tunge dage for sindet pga at jeg måtte tage en stor beslutning som også slukkede min drøm om at være selvstændig, og skabe et godt liv for min datter og jeg. Ikke at dette ikke er muligt på anden vis, men når man har sat sig noget for og gerne vil føre det ud i livet, så er det jo et kæmpe nederlag at måtte slukke sin drøm inden den begyndte.

Men nu er vi stukket på ferie og forsøger, at få alle de tunge tanker sat lidt i baggrunden. Det har som sådan også ladet sig gøre, men på de sene nattetimer kommer de alligevel listende frem fra de små afkroge. Hvordan skal man helt nyde sin ferie når man ved at man vender hjem til en hverdag som ikke helt var som før, og man har et værksted som nu vil stå og samle støv.

Mine venner siger op på hesten igen når jeg lige har samlet mig igen, og mange søde mennesker siger det samme. Men er jeg mon i stand til at tage en tur til?? zatler-a4-reklame-jpg

 

Jeg tror at jeg vil bruge denne ferie til at genoverveje mit valg og se hvad udfaldet bliver.

Hvad tænker i og hvad ville i gøre i denne situation??

B

 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Ditte 1. juli 2017 at 10:29

  Du skal følge din drøm som jeg skrev på fb så tag overvejelser om hvordan du skabe din succe og husk der komme nederlag. men vis man kommer op og viser man godt kan så får du kæmpe succe og lad være tænk på alle de negative kunder. De vil det svære være mange af.
  Du dygtig og vær stolt over du kan jeg misundelig på ikke kunne skabe nået der er så unikt.
  Prøv find en vognmand eller nogen sende ud for dig så du undgå gls og post dk
  Men nyd din ferie med din skønne datter for det fortjener du <3
  Sender dig et kæmpe knus og god ferie

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 3. juli 2017 at 14:49

   Ja jeg må prøve at gå i tænkeboksen og se om jeg får modet tilbage til at give det et forsøg til. Det har hjulpet at være på ferie og få lidt luft i tankerne.
   Så må jeg se om jeg får fornyet kræfter til at give det et forsøg.

  Skriv kommentar