Livet som mor

Er dyre bleer altid bedst?? NEJ!

18. juli 2017

fullsizerender-13Vi kender det alle sammen, du står nede i supermarkedet, og kigger på bleer og hvad skal man så vælge?? Jeg har altid troet at Pampers og Libero var de bedste mærker, men hvorfor er det så at jeg så blåøjede gik og troede det? Jo, de er jo altid på TV og reklamere alle vegne, så er man jo ofte så “naiv” at tro på at, så må de da være de bedste på markedet. Men NEJ! Det er faktisk ikke altid tilfældet at dyrt og kendt er bedst!

Nu har jeg jo lige fået fortalt at Vibelle fra Aldi er de bleer som har vundet bedst i test i magasinet Vores Børn. Se test her! Så jeg har rent faktisk for første gang købt et andet mærke end det sædvanelige Pampers/Libero. Og jeg er faktisk super tilfreds! De har holdt min lille pige tør både nat og dag, og så sidder de faktisk godt på hende.

vibelle_ble_pants_big_193556

Og en anden ting som er ret så væsentlig for os forældre, og især aleneforældre som kan have et stramt budget er at de koster de ikke nær så meget af hvad de ovennævnte mærker koster.

fullsizerender-14

Så der er altså to gode grunde til at skifte over til Vibelle. Men den bedste grund er jo at vores små poder har det bedste på markedet, som kan holde dem tøre UDEN RØDE NUMSER og giver glade børn. Så jeg vil nu fremover benytte Vibelle til mit guld! 🙂

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar