Børneværelset

Zatler er officiel sponsor for de 4 benede

31. juli 2017

Jeg elsker jo hunde så det er jo oplagt at jeg også gerne vil støtte op omkring stort set alt der har med hunde at gøre!

bz-facebook-cover-jpg

Så nu har jeg valgt at støtte intet mindre end hele 2 klubber, som er Den Danske Hundeforening’s godkendte klub – Den Danske Old English Bulldog Klub og Sjovt Show som begge er hundeudstillinger.

Jeg glæder mig til at kunne støtte op omkring sjov og skønne hunde.

Hvis nogen af jer har en helt igennem fantastisk hund, og det har vi jo alle sammen, så er Sjovt Sjov faktisk for alle hunde uanset race etc. Så længe det er sjovt for dyret og de har det godt, så er der ingen harme i at udstille sin hund. Så får i også mere kvalitets tid sammen. 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar