Livet som mor

Børn kan man andet end at elske dem?!

19. juli 2017

De små poder er bare kun til for at få og give kærlighed! Igår gik min lille skat rundt og hyggede sig i haven og alt og jeg mener alt! skulle bare have en krammer. Det er jo bare cuteness overload udover alle grænser.

img_6687

Den uforurenet lille hjerne er bare så springfuld af kærlighed til hele verden. Jeg kan ikke lade være med at føle kærligheden svulme op indeni mig og får bare lyst til at kramme min lille pige fra nu og til forevigt. Tænk hvis vi andre kunne lægge al den vrede og galskab på hylden og bare elske verden de små gør.

Hvilken fred og harmoni der ville være at finde hos hver og en. Men ak det ligger kun barndommen til, desværre. Og derfor skal vi også bare sørge for at nyde den og hvad der er mere vigtigt lære vore børn at kærlighed er en så vigtig del af livet som man både skal kunne give og modtage! De skal tids nok lære hvordan og hvorledes det hele skal forbindes her i livet.

Men jeg føler en vis stolthed når jeg betragter min datter og ser hvilken sød og varm pige hun er blevet på sine kun 2 år og 3 mdr. Så varmer det mit hjerte at se hende være så god og sød mod sine medmennesker. Det håber jeg at hun tager med sig op igennem årene og husker at værdsætte de gode ting i livet som også oftes er de små ting.

Vi skal jo sørge for at være det forbillede som vi gerne vil se i vores børn. Så det er jo yderst vigtigt at vi lære vore børn om kærlighed, sorg, rigtigt & forkert og døden selvom mange mener at dette er tabu at bringe op for børn. Men vi er nødt til at lade være med at pakke dem ind i vat, men rent faktisk forklare dem hvordan livet både begynder og ender. Man behøver jo ikke gøre det ved at slæbe dem ned til bedemanden, men forklar dem det uden at det skal være alt for blåøjede. Det med at man dør og kommer i himlen er ikke sådan jeg vil forklare min datter det, men fortælle at for at der er plads til nyt liv må andre liv slukkes. Og så går vi til ro nede i jorden og en ny baby ser dagens lys. Jeg er selv ikke troende og derfor ligger det også fjernt for mig at inddrage gud, himlen og alt det religiøse i det med liv og død på jorden.

Så jeg vil tage min datter i hånden og gå en tur op på kirkegården og forklare at her sover vi den evige søvn og selvom vi er døde så kan vore kære altid besøge os her på kirkegården.

Det er vigtigt for mig at min datter får et sundt forhold til liv og død. Hun skal vide at hvert øjeblik vi lever er et kostbart øjeblik. Vi er her jo alle på lånt tid og selvom det lyder barskt så er det jo sådan det er. Jeg vil ikke sætte skræk ind i min pige men lidt om døden skal hun have med såvel som hun skal have en masse med om livet.

Nå, men tilbage til min lille kærligheds bombe, så skulle alt bare have en krammer som du kan 😀

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar