Morlivet

At overlade sit barn til en “fremmede” og stole på denne.

20. juli 2017

smilSom i nok har læst forleden så var jeg lidt i vildrede mht samvær og aflastning. Jeg står jo som jeg skrev meget låst fast da jeg ikke har en eneste friweekend og ikke har haft i halvandet år. Jeg har kun hver anden mandag fri og det er det!

Jeg har jo så hørt om en reservebedste eller en barnepige, men hvordan ved man at denne person bør have ansvaret for ens barn?? Kan man regne med at de ikke får en kortslutning og lader det gå udover mit barn? Jeg har selv været udsat for mishandling imens jeg var meget lille, men glemmer de tæv jeg fik DET GØR NOK ALDRIG! Det skal min datter godt nok ikke udsættes for.

getimage

Jeg husker tydeligt når jeg lå og sov om morgenen og så kom Lise (som hun hed) ind og flåede mig ud af sengen og slog på mig og sagde at jeg skulle fandeme ikke rævsove! Jeg husker tydeligt at jeg faldt ind i radiatoren og slog mit hovede. De tvang mig til at drikke sort kaffe og jeg måtte ikke gå fra bordet før jeg havde drukket det, om det så var fra morgen til aften.

De passede mig fra jeg brugte sutteflaske og til jeg kunne ytre mig tydeligt nok til at fortælle at de slog mig dag og nat! Så min tillid til andre mennesker når det gælder mit barn, ja så er jeg noget tøvende. For hvordan ved jeg om den person er værdig til at påtage sig det store ansvar??

20160521-141357-a_60mb_0

Jeg tager imod tips og råd om hvordan man bedst finder en god og ansvarlig reservebedste eller barnepige?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar