Livet som mor

Jeg har legetøj i overskud – Vil du have det??

7. juni 2017

img_6144

Jeg har lige muget ud i min datters legetøj og tænker at det skal andre børn da have glæde af. Så jeg giver det væk kvit og frit til de som kunne have gavn af det, og glæde nogle børn rundt om i landet. Jeg giver max 1 stk af de store legetøj pr person og 2 af de små pr person, så der er lidt til alle.

Jeg håber at det vil nå ud til nogle som kan give deres børn eller børnebørn lidt leg i hverdagen 🙂

Kærligst B

Relaterede indlæg

5 Kommentar

  • Reply Anne Hansen 7. juni 2017 at 12:17

    Hej
    Den på første billede (trækassen) vil min lille søn med autisme syntes er fantastisk, så den vil vi gerne sige ja tak til 😃

  • Reply Inger Rasmussen 7. juni 2017 at 12:28

    Elefanten på billede 2, vil vi gerne have eller trækassen, hvis den ikke er væk 🙂

  • Skriv kommentar