Alt & Andet

Jeg er gået i stå

20. juni 2017

Jeg må indrømme at jeg er gået i stå med min blog pt. Jeg har bare ikke tiden til at skrive så meget som jeg gerne ville. Men som selvstændig går min tid meget med at holde gang i forretningen og producere lamper. Så jeg har forsømt min blog en hel del på det sidste, hvilket også kan ses på læserne. Der kommer intet nyt = ingen besøg. Det er jo helt min egen fejl at det ser sådan ud, men min blog kommer i sidste række. Først kommer min datter og så kommer firmaet, men for at min datter skal trives kommer firmaet foran for der er ingen klejner til dagen og vejen hvis ikke der er gang i biksen.

Så de to ting er tæt forbundet og derfor er det jo så min blog der bliver offerlam i dette scenarie. Men jeg vil prøve at smide lidt nyt op i de næste uger hvor vi rejser på ferie. Så bør der være mulighed for at komme til tasterne lidt mere.

fullsizerender-2

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar