Ugens fund, Uncategorized

Få nyt køkken/bad uden at købe nyt.

5. juni 2017
Bad-rum færdig

Bad-rum færdig

Har du også et af de køkkener eller baderum som bare ligner noget som er taget ud af en 90’er film og er din bankkonto også gabende tom? Så er der nu stadig mulighed for at peppe det gamle køkken/bad op uden at der står kæmpe minus på kontoen. Jeg har selv gjort dette trick da jeg bor til leje og ikke lige pt gider investere alt for mange penge i boligen. Skabsfolie/klæbefolie er en super god opfindelse og det kan give ethvert køkken/bad et look af nye elementer. Du kan finde et hav af farver og motiver hvis du er til det mere sprælske. Der er mange sider på nettet som tilbyder folie i metermål, Bauhaus er hvor jeg fandt mit folie som jeg har prydet mit køkken og bad-rum med.

 

Men det er ikke kun køkken og bad du kan give fornyet liv med folien, du kan også bruge det i alle andre rum i huset. Jeg har også givet mit garderobe skab folie så det også ser nyt ud igen. For skabet fejler ikke noget men farven var jeg ikke begejstret for.

De folier jeg har brugt er følgende

KLÆBEFOLIE WHITEWOOD

KLÆBEFOLIE SHEFFIELD EG

De fåes i flere mål så der er mulighed for at få mindre mål og derfor gøre det billigere. Men ellers kan man jo bare skære det til eller lægge til hvis målene er for store til de mål de tilbyder.

Det har i alt kostet mig 965 kr at beklæde mit køkken,  2 x bad-rum og mit klædeskab. Så det er da til at overkomme.

Det var et lille fif fra mig 🙂

Kærligst B

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar