De små, Ugens fund, Uncategorized

Decor for børn

28. juni 2017

Jeg er jo som så mange andre helt vild med den stilrene decor i hjemmet, også når det gælder børneværelset. Det skal selvfølgelig stadig være et værelse som kan bruges i praksis ellers bliver det lidt for meget et sterilt rum som bare er til pynt for forældrenes glæde. Der må i mit hjem også være farver der bryder stilheden i de ellers sarte farver på vægge og møbler.

img_6335

Men igen så er der lidt en rød tråd i måden at jeg indretter på.

Og igen har jeg fundet nogle søde ting her i Schweiz som jeg har købt til min datters værelse.

Dette søde spejl fra Côte Cosy og et lille skuffedarious fra Atmosphera. De er begge købt i Maxi Bazar SA i Aubonne Schweiz. De har rent faktisk en hjemmeside maxibazar

Men jeg syntes ikke lige at jeg kunne finde de to nævnte produkter, men måske i har mere held 🙂

img_6336

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar