Sådan er livet

De bedste youtube krimi kanaler

29. juni 2017

unsolvedmysteries-alt2-782x436Hvis du lige som jeg er vild med at se og høre om krimi – mordgåder og lign. Så har jeg her samlet en samling af de bedste serier på youtube. Jeg er selv flittig besøgende af disse kanaler.

Jeg har alle dage været meget interesseret i disse slags shows og på samme tid bedrøvet og væmmes ved menneskets grimme side.

Men hvis du som jeg alligevel ikke kan lade være med at skulle se disse serie genre så har jeg her samlet en lille liste over de bedste af slagsen på youtube.

ingredients-mystery-lesson-plan-4-3

Jeg har tidligere samlet en flok af de bedste seriemorder samlinger på youtube, men nu er det mere mordgåder og forsvundne mennesker og uopklarede mord. Så bryg dig en kop kaffe eller en varm kop kakao og træk tæppet godt omkring dig og få dig et lille gys.

Duchess Dark

Rob Dyke

Cayleigh Elise

Vintage Files

Criminally Listed

Creepy Mysteries

MiTrust

Unsolved Mysteries

World Trending

Unsolved Mysteries 2

DorsetGhost Mysteries

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar