Sådan er livet

Frygten for at fejle.

20. maj 2017

Jeg er jo som nævnt tidligere blevet selvstændig og laver unikke håndlavede lamper. Men når man sætter sin lid til eget håndværk, så er der også et kæmpe press på en fordi jeg personligt frygter at det jeg bakser sammen ikke er godt nok for kunden bliver tilfreds.

img_5686

Jeg er altid nervøs når jeg skal skabe en lampe for en kunde og hvis de så tænker, ej den er slet ikke som jeg forestillede mig at den ville være! Det scenarie vil jeg meget gerne undgå.

Men jeg tror aldrig helt at man slipper den “frygt” helt fordi at man ikke skaber en snorlige identisk lampe hver eneste gang som man jo bla gør på en fabrik med maskiner der er indstillet til at lave samme form igen og igen og igen…. Jeg står med mine bare næver og laver hver enste lampe fra bunden. Det kan og vil aldrig blive to identiske lamper, men det gør dem jo også bare mere unikke.

fullsizerender-3

Men mange forventer at de får en lampe som ligner noget som en fabrik har spyttet ud i hobetal. Jeg kan og ville ikke være med på den bølge. Jeg nyder de små “fejl” og ufine detaljer som en knast, en åre eller bare lidt ujævnheder i træet. Det skal kunne ses at det er træ og ikke bare en plastikplade mine lamper er skåret ud i.

img_5695

img_5696

Er man ikke til den slags så kan jeg ikke være behjælpelig med en lampe. Jeg bruger ikke MDF plader men OSB og Krydsfiner. Der er mere struktur og råhed i disse materialer og det er min niche at laver lamper med et mere råt look. Jeg bringer dette indlæg for at i alle kan se at det er det her i kan forvente hos zatler.dk

fullsizerender-5

 

 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Camilla 20. maj 2017 at 13:50

  Det er klart, at have tvivl når man starter en ny virksomhed op. Men alle virksomheder har været igennem det. Så længe det er noget du virkelig brænder for, skal du bare fortsætte! Hvis kunder er utilfredse er det bare at yde en menneskelig og fantastisk kundeservice!
  Jeg kan kraftigt anbefale dig, at læse bogen #Girlboss eller se serien på netflix, af samme navn. De handler om Sophia Amoruso og hendes vej til succes med Nastygal. Det er virkelig inspirerende og jeg tror du vil kunne lide det 😀

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 23. maj 2017 at 10:02

   Hej Camilla. Ja det er noget som de fleste nok går igennem. Men ja det er mit hjertebarn så jeg kæmper en brav kamp om at få det stablet på benene og stå sikkert. Den bog vil jeg helt klart lige kigge efter og lurer da også lige med på Netflix. Tusind tak for tippet!

  Skriv kommentar