Sådan er livet

Fra kendt til kunsthåndværker

27. maj 2017

131706_483003346760_46489071760_6298769_5810185_o

Jeg er gået fra et liv i rampelyset til at arbejde med mine hænder og skabe noget som ikke kun er til glæde for mig men for mine medmennesker. Det er noget som jeg finder meget mere tiltalende end min tid foran kameraerne.

Når man har levet af at sælge sig selv som både model, skuespiller og skribent så er det jo noget af en anden verden at begynde at leve af at lave lamper og også skabe noget som forbrugeren ønsker at have inden for sine døre. Nu er det ikke blot en fotograf etc du skal anstrenge dig for at yde et godt og tilfredstillende resultat til, men en masse mennesker i det ganske land, ja og selv udenfor den danske grænse.

 

Jeg finder langt mere mening ved livet med denne livsstil end livet som “kendis” for det ringer lidt hult i mine øre. At være kendt er ikke som sådan noget at hige efter for du bliver hverken rig eller beriget med ret meget som kendt. Man skal have en passion før man kan finde en værdi ved dette liv.

Syntes ofte at mange kun stræber efter at blive kendt men ikke har en passion for noget fag som jo så bringer kendisfaktoren med i bagagen. Så jeg har personligt kun respekt for de kendisfolk som behersker et talent som skuespiller, sanger, musiker og andet som kræver en vis ambition, talent og vilje til at skabe kunst.

Men jeg har trådt af denne sti og valgt en helt anden som peger i en helt anden retning. Jeg håber bare at jeg nu kan skabe mig en fremtid som kunsthåndværker og at zatler.dk vil vokse sig til noget stort.

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar